Vaasan opiskelija-asuntosäätiö sr. ja Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy tiivistävät yhteistyötään
 • Vaasan opiskelija-asuntosäätiö sr. ja Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy tiivistävät yhteistyötään

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiö jatkaa kiinteistöhuollon sekä ylläpidon palveluiden keskittämistä Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy:lle. Yhteistyön tiivistämisen taustalla on molempien organisaatioiden halu keskittyä ydinosaamisalueilleen.

  Yhteistyön tiivistämisen myötä VOAS keskittyy yhä enemmän asuntojen vuokraukseen ja ostaa jatkossa myös talotekniikkaan liittyvät ylläpitopalvelut Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy:ltä. Säätiön kiinteistöpalveluita suunnataan jatkossa enemmän huoneistoremontteihin ja niihin liittyvän prosessin linjaistamiseen.

  ”Säätiössä teemme vuosittain lähes 200 huoneistoremonttia, joten tämän prosessin kehittäminen mahdollisimman kustannustehokkaaksi on jatkossa meidän kiinteistöpuolen ydintehtävämme”, toteaa säätiön toimitusjohtaja Marko Ylimäki.

  Ydintoimintoihin keskittyminen tuo tehokkuutta toimintaan ja auttaa molempia yhteistyökumppaneita vastaamaan paremmin asiakkaiden ja asukkaiden tarpeisiin. Yhteistyön tiivistäminen sai kipinän säätiössä käyttöön otetusta kumppanuuksien johtamiseen rakennetusta toimintamallista, jota käytiin läpi yhdessä Luotsin kanssa.

  ”Huomasimme molemmat, että keskittymällä ydintoimintoihimme saavutamme yhdessä tekemällä enemmän”, toteaa Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Marco Hautaviita.

  Lisätiedot:    

  Marko Ylimäki, toimitusjohtaja VOAS sr. 050-5210 534

  Marco Hautaviita, toimitusjohtaja Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy, 0400-668 521

  VOAS lyhyesti

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiö on tarjonnut vaasalaisille opiskelijoille koteja jo 47 vuoden ajan. Olemme itsenäinen, yleishyödyllinen säätiö, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota kohtuuhintaista ja laadukasta opiskelija-asumista Vaasan alueella. Tällä hetkellä meillä on lähes 2 700 asuntopaikkaa Vaasassa. Lisäksi säätiö vuokraa toimisto-, liike- ja päiväkotitiloja. Vuosittainen liikevaihto on noin 10,4 miljoonaa euroa.

  Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy lyhyesti

  Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy on täyden palvelun kiinteistöhuoltoyritys, jolla on alalta lähes 50 vuoden kokemus. Toimialueenamme on koko Vaasa. Olemme vahva ja itsenäinen paikallinen toimija, mikä mahdollistaa ketterän päätöksenteon ja nopean avun hätätilanteissa. Palveluksessamme työskentelee viitisenkymmentä koulutettua kiinteistöalan ammattilaista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 3,3 miljoonaa euroa.

Top