VOAS muuttaa
 • VOAS muuttaa

  Asuntotoimistomme on sijainnut pitkään Olympiakorttelissa, joka muodostaa suuren opiskelija-asuntokeskittymän. Lähestymme viidenkymmenen vuoden ikää ja olemme tehneet jo pitkään töitä sen eteen, että asukaskokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja sujuva. Helposti saavutettavien palvelupisteiden lisäksi tarjoamme entistä laajempia verkkopalveluita.

  Lähemmäksi asukkaita

  Haluamme tulla yhä lähemmäksi asiakkaitamme ja sen vuoksi jakaudumme muuttomme yhteydessä kahteen osoitteeseen: keskustaan Hartmaninkujalle ja Palosaaren kampukselle Tervahovi-rakennukseen. Muuttojen toteuduttua toimistotilojemme tilatehokkuus paranee merkittävästi. Verrattuna säätiön nykyisin käytössä oleviin toimistotiloihin tilatehokkuus paranee 55,4 %:ia.

  Tarjoamme molemmista pisteistä samat palvelut. Kampusyksikkö palvelee lähellä kaikkia Palosaaren kampuksen opiskelija-asunnoissa asustelevia nuoria, ja keskustan uusi toimipiste taas on monelle opiskelijalle tutuksi tulleen Leipätehtaan rakennuksen vieressä.

  Entistä enemmän digitaalisia palveluja

  Muutto osuu ajankohtaan, jolloin digitalisoimme vahvasti palvelujamme. Vuokrasopimuksen voi jatkossa tehdä vaikka kotisohvalta ja allekirjoittaa sähköisesti. Myös vuokrasuhteen päättäminen käy kätevästi verkossa.

  Koronan vuoksi emme pysty järjestämään tupareita, mutta ovemme ovat avoinna keskustan uudistetuissa tiloissa 4.1.2021 alkaen. Palosaaren kampuksen toimiston avaaminen tapahtuu helmikuun 2021 aikana. Tiedotamme asiakkaillemme tästä vielä tarkemmin.

  Säätiön nykyisin käytössä olevista tiloista osa on vuokrattu Luotsi kiinteistöpalveluille.

Top