Kämppiskivaa-kilpailu 7-25.4!
 • Kämppiskivaa-kilpailu 7-25.4!

  Yhteisiä leffailtoja, mukavia kokkailuhetkiä tai kenties muuten vaan rentoilua? 🤗
  Asuminen kämppiksen kanssa voi tuoda mukanaan monia hauskoja ja piristäviä hetkiä. Millaista kämppiskivaa sinulla on kämppiksesi kanssa? Kerro se meille ja voit voittaa itsellesi ja kämppiksellesi huikean palkinnon! 🏆

  🎈Kämppiskivaa-kilpailussa VOAS haluaa kuulla millaisia kivoja juttuja sinä teet/olet tehnyt kämppiksesi kanssa ja samalla antaa myös muille vinkkejä hauskasta yhteisestä tekemisestä.

  📩 Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille kuvan sekä lyhyen maksimissaan muutaman lauseen mittaisen tekstin, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa 25.4 mennessä. Lähetä kilpailukuvasi instagram viestinä tai spostina osoitteeseen asuntotoimisto@voas.fi. Kilpailu aika on 7.4–25.4!

  👌 Julkaisemme osallistujien kuvat Instagramissa ja seuraajamme pääsevät valitsemaan voittajan tykkäämällä oman suosikkinsa kuvasta. Kahden eniten tykkäyksien saaneiden kesken arvotaan yksi 50€ S-ryhmän lahjakortti ja yksi 50€ Wolt lahjakortti. Voittajille ilmoitetaan hekilökohtaisesti 28.4 mennessä.

  👩🏿‍🤝‍👩🏼Julkaisemme osallistujien kuvia ja tekstejä sitä mukaan, kun niitä saamme ja kilpailun äänestys käynnistyy heti. Mitä aiemmin osallistut, sitä kauemmin olet mukana äänestyksessä!

  💜 Ps. Kilpailu käynnissä samanaikaisesti myös muilla opiskelija-asuntosäätiöillä ympäri suomen. Tsekkaa #kämppiskivaa #flatmatefun nähdäksesi muiden paikkakuntien osallistujat.

  Seuraathan VOASin instagramia? 

Top