KILPAILU: Kämppisbingo
 • KILPAILU: Kämppisbingo

  Syksy tietää monelle muuttoa uuteen asuntoon, uusia tuttavuuksia ja mahdollisesti myös uusia kämppiksiä. Kenties olet juuri saanut uuden kämppiksen tai teillä on jo pidempi aika asumista takana? Ehkä olet jo ehtinyt muuttaa yhteisestä kämpästänne pois?

  Kutsumme kaikki nykyiset ja entiset kämppikset mukaan kämppisbingoon, jossa haluamme kuulla millaisia juttuja olette kämppiksesi kanssa tehneet. Osallistujien kesken arvomme 3 x 30€ Wolt-Krediittejä! 

  Merkkaa bingotaulukkoon mitä kaikkia juttuja olet kämppiksesi kanssa tehnyt. Saatko koko taulukon täyteen? Jos et, ei hätää, yhteisenä asumisaikananne ehditte hyvin ruksimaan useammankin bingon laatikon lisää!

  Voit täyttää Instagram highlightsista löytyvään bingotaulukkoon, mitä kaikkia juttuja olet kämppiksesi kanssa tehnyt. Repostaamme täytettyjä taulukoita IG-stoorissamme. Saatko koko taulukon täyteen? Jos et, ei hätää, yhteisenä asumisaikananne ehditte hyvin ruksimaan useammankin bingon laatikon lisää!

  Postaa taulukko omaan IG-stooriisi ja merkkaa @voasvaasa postaukseesi 30.9. mennessä. Jos sinulla ei ole julkista tiliä, voit lähettää täytetyn taulukon meille viestillä!

  Instagram ja Wolt eivät ole mukana arvonnassa.

Top