Vaasan opiskelija-asuntosäätiö keskittää kiinteistöpalveluita Arelle
 • Vaasan opiskelija-asuntosäätiö keskittää kiinteistöpalveluita Arelle

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiö keskittää sadan asuinkiinteistönsä ylläpidon ja huollon Arelle. Sopimuksen myötä Are Oy huolehtii säätiön kiinteistöjen teknisten huoltojen lisäksi taloteknisten järjestelmien ylläpidosta. Järjestely toteutetaan liikkeenluovutuksena, jonka yhteydessä yksi työntekijä siirtyy Arelle vanhana työntekijänä.

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiö on merkittävä kiinteistöjen omistaja ja kehittäjä Vaasassa. Säätiöllä on yhteensä sata kiinteistöä, joissa on 2685 asuntopaikkaa. Säätiö tarjoaa kodin noin joka viidennelle Vaasassa opiskelevalle nuorelle.

  – Olemme strategiamme mukaisesti kehittäneet kiinteistöjen hallintaa ja kiinteistöjohtamista vahvasti vuoden 2022 aikana. Kehittämistyön lopputuloksena keskitämme asuntojen sisäpuolisen ylläpidon Arelle. Neuvottelujen edetessä vaakakupissa painoivat Aren vastuullinen tapa toimia sekä heidän sisäänrakennettu jatkuvan parantamisen ja avoimuuden kulttuuri. Keskitymme säätiössä jatkossa kiinteistösalkun strategiseen kehittämiseen sekä pitkän aikavälin suunnitelmien myötä syntyvien korjausten toimeenpanemiseen, kertoo Vaasan opiskelija-asuntosäätiön toimitusjohtaja Marko Ylimäki.

  Are huolehtii jatkossa muun muassa huoneistossa tehtävistä pienkorjauksista sekä vuokrasuhteen päättyessä toteutettavista huoneistojen muuttotarkastuksista, joita vuosittain on noin 1500 kappaletta.

  – Olemme olleet teknisten huoltojen kumppanina jo usean vuoden ajan, joten on hieno luottamuksen osoitus, että pääsemme laajentamaan kumppanuutta. Jatkuvassa yhteistyössä pystymme yhdessä kehittämään kiinteistöjen olosuhteita ja energiatehokkuutta, sanoo Aren Pohjanmaan palveluliiketoiminnan yksikönjohtaja Markus Hämäläinen.

  Lisätietoa:
  Are Oy, yksikönjohtaja Markus Hämäläinen, markus.hamalainen@are.fi, p.050 461 1848
  Voas sr. toimitusjohtaja Marko Ylimäki, marko.ylimaki@voas.fi, p. 050 521 0534

   

   

  Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus, hotelli, sairaala, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos. Panostamme älykkääseen talotekniikkaan, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Arella on yhteensä noin 3 300 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on noin 460 miljoonaa euroa. Are on osa Conficap-konsernia. www.are.fi

   

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiön on tarjonnut vaasalaisille opiskelijoille koteja jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan. Olemme itsenäinen, yleishyödyllinen säätiö, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota kohtuuhintaista ja laadukasta opiskelija-asumista Vaasan alueella. Tällä hetkellä meillä on lähes 2 700 asuntopaikkaa Vaasassa. Lisäksi säätiö vuokraa toimisto-, liike- ja päiväkotitiloja. Vuosittainen liikevaihto on noin 10,4 milj.euroa. www.voas.fi

Top