Jouheva muuttotarkastus parantaa asukaskokemusta
 • Jouheva muuttotarkastus parantaa asukaskokemusta

  Vaasan opiskelija-asuntosäätiö ja Komu Homes aloittavat yhteistyön

  Nainen puhelimen kanssa sohvalla

  Komu Homes on kehittänyt asuntojen tarkastukseen käytettävän tuotteen, jossa asunto tarkastetaan itsepalveluna asukkaan poismuuton yhteydessä. Sen etuja ovat säätiön näkökulmasta erityisesti kustannussäästöt ja asukkaan näkökulmasta nopea vakuusmaksun palautus, mikäli asunto on kunnossa.

   

  Säätiömme kehittää toimintaansa asukaslähtöisesti strategiansa mukaan ja haemme kaikessa toiminnassamme tehokkuutta ja asukaslähtöistä tapaa toimia. Vuokra-asuminen on kasvava trendi asuntomarkkinoilla. Myös asumisen palvelullistuminen haastaa raikkaalla tavalla nykyisiä, osin pölyttyneitäkin toimintamalleja.

   

  Palvelu otetaan käyttöön vaiheittain syksyn 2023 aikana siten, että uusi toimintamalli on kokonaisuudessaan käytössä vuoden 2024 alusta lukien.

   

  Aloitamme yhteistyön mielellämme juuri Komu Homesin kanssa, sillä totesimme ajattelevamme useista asumiseen ja kiinteistöalaan liittyvistä asioista samansuuntaisesti.

   

  Faktaa Komusta

  Komu Homes on nuori ohjelmistoalan yritys, jonka visiona on tuottaa parempaa ja helpompaa vuokraasumista. Komun tuotteita ovat mm.:

  • asukkaiden mobiilisovellus
  • asuntojen tarkastusta helpottava työkalu
  • markkinoiden modernein kaapeloimaton ovipuhelinjärjestelmä

   

  Lue lisää Komusta: www.komuhomes.com

   

  Faktaa säätiöstä

  VOAS sr. on yleishyödyllinen vaasalainen säätiö, joka tarjoaa kodin runsaalle 2600 opiskelijalle vuosittain. Säätiön asunnot sijaitsevat pääosin Palosaarella ja Vaasan keskustan alueella. Haluamme tarjota asumista, josta jää hyvät muistot!

   

  Lisätiedot:

  Komu Homes: Roni Lahti, 040-139 9069

  VOAS: Marko Ylimäki, 050-5210 534

Top