Kuvassa soluasunto A 10

Apartment types

Täältä löydät tietoa eri asuntotyypeistämme.

Yksiöt

Yksiöt ovat suosituimpia asuntojamme, ja niitä haetaan ympäri vuoden. Kaikista yksiöistä löytyy keittiö tai avokeittiö sekä oma kylpyhuone. Lemmikit ovat sallittuja kaikissa yksiöissämme (poislukien Siksakin asunnot).

Yksiöt ovat kalustamattomia. Internet-yhteys kuuluu vuokraan kaikissa yksiöissä. Voit tarkistaa kohteen tiedoista nettisivuiltamme, sisältyykö sähkö vuokraan vai ei. Suurimmassa osassa yksiöitä asukkaan tulee tehdä oma sähkösopimus.

Kohteista Raastuvankatu 11 ja Sekahaku V löytyy myös muutama miniyksiö, joissa on omat vessat ja minikeittiöt. Näiden asuntojen yhteistilasta löytyy suurempi jaettu keittiötila, jota asukas voi käyttää tarvittaessa.

Kaksiot ja kolmiot

Kaksiot ja kolmiot soveltuvat perheille tai kimppakämpäksi kaveruksille. Kaikista kaksioista ja kolmioista löytyy keittiö tai avokeittiö sekä oma kylpyhuone.

Syksyn ruuhka-aikoina perheelliset uudet opiskelijat ovat jonossa etusijalla kaksioihin ja kolmioihin.

Kaksioissa ja kolmioissa hakijat solmivat yhteisen vuokrasopimuksen, mikäli hakemuksella on kaksi eri hakijaa. Useamman erillisen sopimuksen tekeminen näihin asuntoihin ei ole mahdollista. Lemmikit ovat sallittuja kaikissa kaksioissamme ja kolmioissamme. Voit tarkistaa kohteen tiedoista nettisivuiltamme, sisältyykö sähkö vuokraan vai ei. Suurimmassa osassa asunnoista asukkaan tulee tehdä oma sähkösopimus. Kaikki kaksiot ja kolmiot ovat kalustamattomia.

Soluasunnot

Soluasuminen on kätevä ja edullinen asumismuoto opiskelijalle. Soluasunnossa asukas tekee vuokrasopimuksen omaan huoneeseensa. Sähkö, internet-yhteys sekä saunan ja pesutuvan käyttö sisältyvät vuokraan kaikissa soluasunnoissa.

Soluasuntojen koko vaihtelee 2–5 huoneen välillä. Suurimmassa osassa soluasuntoja keittiö ja kylpyhuone ovat jaettuja kämppiksen tai kämppisten kanssa. Soluhuoneita omalla kylpyhuoneella löytyy kohteista Olympia II ja Raastuvankatu 11.

Soluhuoneessa saa asua ainoastaan se henkilö, joka on solminut vuokrasopimuksen kyseiseen huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja soluasunnoissa.

Mikäli haluatte hakea samaan soluasuntoon kaverisi kanssa, täytättehän omat asuntohakemukset.

Kalustetut solut

Kalustettuja soluhuoneita löytyy kohteista Olympia I, Ahvenranta, Linna, Tekla II ja Suviboxi. Näistä huoneista löytyy sänky, kirjoituspöytä, kirjahylly, kaksi tuolia, roskakori sekä pöytä- ja kattovalaisimet. Kalusteista peritään erillinen kalustemaksu 10–12 euroa kuukaudessa.