Kuvassa soluasunto A 10

Olika bostäder

Ettor

Ettor är våra mest populära lägenheter och är eftertraktade året runt. Alla ettor har ett kök eller kök med öppen planlösning och ett eget badrum. Husdjur är tillåtna i alla våra ettor (utom i Siksak-lägenheterna).

Lägenheterna är omöblerade. Internetanslutning ingår i hyran i alla ettor. Du kan kontrollera fastighetsuppgifterna på vår webbplats för att se om el ingår eller inte. I de flesta av ettorna måste hyresgästen teckna ett eget elavtal.

På Rådhusgatan 11 och Sekahaku V hittar du också några mini-ettor med privata toaletter och mini kök. Dessa lägenheter har ett större gemensamt kök i det gemensamma utrymmet, som kan användas av hyresgästen vid behov.

Lägenheter med två eller tre sovrum

Lägenheter med två eller tre sovrum passar bra för familjer eller som delad lägenhet för vänner. Alla lägenheter med två eller tre sovrum har kök eller kök i öppen planlösning och eget badrum.

Under höstens högsäsong får nya studerande med familj förtur i kön till lägenheter med två eller tre sovrum.

När det gäller tvåor och treor tecknas ett gemensamt hyresavtal om det är två olika sökande. Det är inte möjligt att teckna flera separata kontrakt för dessa lägenheter. Husdjur är tillåtna i alla våra två- och trerumslägenheter. Du kan kontrollera fastighetsuppgifterna på vår webbplats för att se om el ingår i hyran eller inte. I de flesta av lägenheterna måste hyresgästen teckna ett eget elavtal. Alla lägenheter med två eller tre sovrum är omöblerade.

Boxbostäder

Delat boende är en bekväm och prisvärd form av boende för studerande. I en delad lägenhet tecknar du ett hyresavtal för ditt eget rum. El, internetuppkoppling och användning av bastu och tvättstuga ingår i hyran för alla boxbostäder.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 5 rum. I de flesta av dem delas kök och badrum med en eller flera rumskamrater. Boxrum med eget badrum finns på Olympia II och Rådhusgatan 11.

Endast den person som har undertecknat ett hyreskontrakt för rummet får bo i boxrummet. Husdjur är inte tillåtna i boxrummen.

Om du vill ansöka om samma boxbostad med en vän, vänligen fyll i varsin bostadsansökan.

Möblerade boxbostäder

Möblerade boxrum finns i Olympia I, Ahvenranta, Linna, Tekla II och Suviboxi. Dessa rum har en säng, skrivbord, bokhylla, två stolar, papperskorg, bordslampa och taklampor. För möbler tillkommer en separat möbelavgift på 10–12 euro per månad.