Hemförsäkring

Hemförsäkring för boende hos VOAS från LokalTapiola

Hemförsäkring rekommenderas för att skydda din personliga egendom.

I livet händer det saker och ting, och redan en liten skada kan ha stor inverkan på en studerandes plånbok. I dessa tillfällen är det bra att ha en hemförsäkring. Försäkringen ger dig sinnesro, tryggar ditt hem om något går tokigt och ersätter såväl små som stora skador exempelvis på ditt lösöre. Den hjälper dig även om du vållat någon annan skada eller om du behöver anlita juristhjälp.

Den billigaste hemförsäkringen är inte alltid det bästa alternativet. Vi rekommenderar att du jämför innehållet i olika försäkringar, beaktar vilka skydd som ingår samt självriskerna och maximiersättningarna vid skadefall. På så sätt hittar du den bästa försäkringen för dig.

Vår omfattande hemförsäkring ger skydd vid situationer där du till exempel tappat din telefon i marken och den går sönder, din tvättmaskin går sönder och orsakar en vattenskada eller om din låsta cykel blir stulen. Till den kan du också välja ett Omfattande Plus -skydd, som innebär att åldersavdragen vid skador på nya apparater är förmånligare. Skyddet ersätter även återställning av datorns filer om din dator skadas, vilket för en studerande kan vara väldigt värdefullt. Försäkringen på basnivå passar dig som inte behöver skydd vid bräckage. Den är ett förmånligare alternativ som skyddar ditt hem och din egendom bland annat vid brand-, läckage- och stöldskador.

I hemförsäkringen ingår ett ansvarsförsäkringsskydd och en rättsskyddsförsäkring. Ansvarsförsäkrings-skyddet täcker person- och sakskador, som du till exempel av oaktsamhet har orsakat en annan person eller dennes egendom. Rättsskyddsförsäkringen i sin tur gör det möjligt att anlita juristhjälp i tviste- eller brottmål.

Med rabattkoden VOAS2024 får du som boende hos VOAS 30% rabatt på din hemförsäkring under det första året!

Teckna din försäkring direkt på nätet HÄR.