Kotivakuutus

Kotivakuutus VOAS:n asukkaille LähiTapiolasta

Kotivakuutus on suositeltavaa hankkia oman henkilökohtaisen omaisuuden turvaamiseksi.

Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja pienetkin vahingot voivat horjuttaa opiskelijan lompakkoa. Näissä tilanteissa kotivakuutus on turvana ja tuo mielenrauhaa. Kotivakuutus on apunasi vahingon sattuessa ja korvaa niin pieniä kuin suuriakin vahinkoja. Se auttaa sinua myös, jos aiheutat toiselle henkilölle vahinkoa tai jos tarvitset lakimiesapua.

Halvin kotivakuutus ei aina ole paras vaihtoehto. Suosittelemme vakuutusten sisällön vertailua ja huomioimaan erityisesti vakuutukseen sisältyvät turvat, omavastuut sekä enimmäiskorvaukset vahinkotilanteessa. Näin löydät sinulle ja tavaroillesi parhaimman vakuutuksen.

Laaja kotivakuutuksemme antaa turvaa tilanteisiin, joissa esimerkiksi puhelimesi putoaa ja rikkoutuu, lukittu pyöräsi varastetaan tai pesukoneesi rikkoutuu aiheuttaen vesivahingon. Laajaan kotivakuutukseen voit myös valita Laaja Plus –turvan, jolloin ikävähennykset ovat edullisemmat uusille laitteille sattuneissa vahingoissa. Vakuutus korvaa myös tietokoneen tiedostojen palauttamisen, jos vahinko sattuu, joka voi olla opiskelijalle todella arvokasta. Perustason vakuutus toimii, jos et tarvitse turvaa rikkoutumisten varalle. Perustason vakuutus on edullisempi vaihtoehto, joka turvaa kotia ja omaisuuttasi mm. palo-, vuoto ja varkausvahingoilta.

Kotivakuutus sisältää vastuuvakuutusturvan sekä oikeusturvavakuutuksen. Vastuuvakuutusturvasta voidaan korvata vahinkoja, jotka olet esimerkiksi huolimattomuudesta johtuen aiheuttanut toiselle henkilölle tai hänen omaisuudelleen. Oikeusturvavakuutus vuorossaan mahdollistaa lakimiesavun käyttämisen riita- tai rikosasioissa.

Alennuskoodilla VOAS2024 saat VOASin asukkaana kotivakuutuksesta 30% alennuksen ensimmäisen vuoden ajaksi!

Osta vakuutus suoraan verkosta TÄSTÄ.