Study & Chill VOAS

Study & Chill VOAS on asukkaiden oma opiskelu- ja hengailutila. Study & Chill -tiloja on kaksi: Vaasan keskustassa, toimistomme naapurissa (Hartmaninkuja 4) sekä Palosaarella Linna-kiinteistössä (Palosaarentie 81). Tilat ovat avoinna joka päivä klo 8–22. VOASin asukkaat pääsevät sisään syöttämällä kotiavaimensa oven viereiseen lukijaan. Tarkemmat ohjeet löytyvät oven vierestä.

Keskustan Study & Chill koostuu olohuoneesta, hiljaisesta opiskelutilasta, varattavissa olevasta tiimitilasta ja keittiöstä. Olohuoneessa voi viettää rennosti aikaa esimerkiksi lautapelejä pelaten. Hiljaisesta opiskelutilasta löytyy paikkoja rauhallista, itsenäistä työskentelyä varten.

Tiimitila soveltuu esimerkiksi kokoustamiseen tai ryhmätöiden tekemiseen, ja sen voi varata käyttöönsä ajanvarausjärjestelmästä. Tiimitilan voi varata enintään kolmeksi tunniksi viikossa.

Keittiöstä löytyy ruokapöytiä, astiasto, jääkaappi eväiden säilyttämiseen sekä kahvikone. Voit siis pitää ruoka- tai kahvipaussin opiskelun lomassa.

Palosaaren Study & Chillistä löytyvät olohuone, hiljainen opiskelutila sekä keittiö.

Kuvia Study & Chill -tiloista löydät alta!

Study & Chill -tilan säännöt kuvana.
Study & Chill -tilojen järjestyssäännöt.

Study & Chill, keskusta

Study & Chill, Palosaari