Sähkösopimus

Opiskelijan sähkösopimus helposti Vaasan Sähköltä.

Opiskelija, oletko muuttamassa ja tarvitset sähkösopimuksen? Onneksi sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja se onnistuu netissä vain muutamassa minuutissa.

Vaasan Sähkö tarjoaa määräaikaisen Opiskelijasähkö 12 kk -sopimuksen, jossa perusmaksu on –50 %. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta on sama koko sopimuksen ajan, joten sähkön hinnan vaihtelut eivät vaikuta sinuun. Opiskelijasähkösopimuksemme on lisäksi hiilineutraali, joka on parempi valinta myös ympäristölle.

Sähkölasku koostuu aina kahdesta osasta: sähköenergiasta ja sähkön siirrosta.

  • Sähköenergia on kulutettuun sähkömäärään sidottu maksu ja sen voi kilpailuttaa eri sähköyhtiöiden kesken.
  • Sähkön siirtomaksu on sähköverkkoyhtiölle maksettava maksu energian siirrosta. Sähkönsiirtoa ei voi kilpailuttaa, vaan siitä vastaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiö, joka on Vaasassa Vaasan Sähköverkko.

Jos tilaat sähköenergian ja sähkönsiirron samalta yhtiöltä, saat yhden sähkölaskun. Jos taas tilaat sähköenergian ja siirron eri yhtiöiltä saat kaksi eri laskua – yhden sähköyhtiöltäsi ja toisen paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä. Sähköasiat voivat tuntua aluksi hankalilta, mutta ei hätää. Olemme koonneet yhdelle sivulle kaiken, mitä sinun olisi hyvä tietää sähköstä. Tutustu sivuun TÄÄLTÄ.