Kiinteistöhuolto

VOASin kiinteistöjä huoltaa ja ylläpitää Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy.

Huoltoyhtiö hoitaa yleiset kiinteistön huoltotehtävät, kuten pienkorjaukset, sähkö- ja LVI-laitteet, rappukäytävien siivouksen, lumi- ja nurmikkotyöt sekä ulkovalaisimien ja yleisten tilojen lamppujen vaihdon.

Jos havaitset asunnossasi tai muualla kiinteistössä korjaamista tai huoltoa vaativan vian, ilmoita siitä huoltoyhtiölle alta löytyvän vikailmoituslomakkeen kautta.

Kiireellisissä tilanteissa, kuten putkivuodoissa, pyydämme soittamaan suoraan Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy:n 24/7-päivystysnumeroon 050 389 1839.

Huomioithan, että huolto ei vaihda asuntojen lamppuja, loisteputkivalaisimia tai sulakkeita. Nämä ovat asukkaan omalla vastuulla. (Poikkeuksena Puuvillan sulakkeet, joista tulee ilmoittaa huoltoon).

Ovenavaus

Huoltoyhtiön ovenavauspalvelun tavoitat Luotsi Kiinteistöpalvelut Oy:n päivystysnumerosta 050 389 1839. Palvelu ja päivystysnumero ovat käytössä kellon ympäri.

Ovenavausmaksu on 40 €, ja asukas voi maksaa tämän paikan päällä huoltohenkilökunnalle kortilla tai käteisellä. Ovenavauksen voi halutessaan maksaa myös laskulla, jolloin VOAS laskuttaa palvelusta jälkikäteen 55 € (sis. laskutuslisä). Henkilöllisyys on todistettava huoltohenkilökunnalle ovenavauksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Luotsi kiinteistöpalvelut Oy
Konepajakatu 9 Q
65100 Vaasa
Päivystysnumero (palvelee kellon ympäri): 050 389 1839

Asunnon lämpötila ja patterin toiminta

Jos asuntosi patterit vaikuttavat olevan epäkunnossa, tarkista alta löytyvät ohjeet ennen huoltoilmoituksen tekoa.